Huidscan LavieSage

Hoe kun je met behulp van voeding en nutricosmetics een mooiere huid krijgen?jerome Hoe kunnen rimpels, huidveroudering, elastineverlies, huidbescherming en opbouw worden aangepakt? Met de speciale ultrasone echomeetapparatuur kunnen wij aantonen in welke conditie uw huid verkeert. Een specialist van LavieSage komt bij ons in de salon. Maak vrijblijvend een afspraak voor een huidscan en een persoonlijk huidadvies!

LavieSage is een Nederlands bedrijf. De oprichters van LavieSage zijn sinds 2000 actief in de markt van dermatologen, therapeuten en anti-aging artsen en bieden een uitgebreide collectie nutricosmetics aan. Dit zijn voedingssupplementen, speciaal ontwikkeld voor een optimaal gezonde huid. In de nutricosmetics zitten allerlei unieke voedingsstoffen voor de huid, die je niet in reguliere supplementen terug kunt vinden. Zo zitten sommige producten boordevol collageen- of elastinepeptides, die in korte tijd je huid een volledige versteviging kunnen geven. Of stoffen die het vocht beter kunnen binden in uw huid, zoals hyaluronzuur of juist ceramides en squaleen die een droge huid tegengaan.
Teveel om op te noemen, maar allen met aantoonbare resultaten.liefdemoetvan2kantenkomen

Wil je dus een mooie en gezonde huid, dan is smeren alleen niet voldoende; het moet echt van twee kanten komen! In enkele maanden kan je huid er jaren jonger uitzien. Zeker in combinatie met een huidverbeterende behandeling in de salon.

De huidscan’s zijn gratis en vrijblijvend, doch verzoeken wij u vriendelijk de door u gereserveerde tijd te respecteren.

 

 

 

Nutricosmetics; wat zijn het, wat doen ze?