Annuleren

Bij het niet tijdig annuleren van een afspraak (minimaal 48 uur van te  voren) worden de  reserveringskosten  à € 25,00 in rekening gebracht.

Voor arrangementen gelden andere voorwaarden, zijnde met een langere reserveertijd dan 2 uur: Annulering tot 1 week voor de afgesproken datum geeft recht op volledige terugbetaling zonder aftrek van € 11,35 administratiekosten; annulering binnen 1 week geeft recht op terugbetaling van 75% van het arrangement -/- € 11,35 administratiekosten in rekening gebracht; bij annulering tot 2 werkdagen voor de afgesproken datum wordt 50% van het arrangement +€ 11,35 administratiekosten in rekening gebracht; bij annulering binnen 2 dagen wordt 75% van het arrangement + € 11,35 administratiekosten in rekening gebracht.

Condities

Arrangementen 

De arrangementen met tijdsduur aanduiding dienen minimaal 1 week voor aanvang van het arrangement te zijn voldaan. Mocht betaling niet zijn geschied, dan behoudt Beauty Inn zich het recht om de gereserveerde tijd met andere afspraken op te vullen.

Voordeel 

Vooral bij kuurbehandelingen kan het interessant zijn per 10 behandelingen vooruit te betalen daar dit een gratis 11e behandeling oplevert. Jeugd tot 18 jaar ontvangt 10% korting op zijn/haar behandelingen.