Maak kennis met onze nieuwe plastisch chirurg Dr. Hade Vuyk

Sinds begin 80er jaren was Paul Musarella aan onze praktijk verbonden. Hij maakte de mooiste ogen en bracht lichamen en gezichten in shape. Later omarmde hij de natuurgeneeskunde en zo ontstond zijn alles omvattende praktijk in Zeist.

Helaas is Paul begin december 2016 overleden en heeft daarmee een groot gat achtergelaten. Uiteraard bleven wij vragen krijgen naar betrouwbare artsen en die konden we niet beantwoorden. Maar, het lot was ons goed gezind en zo zijn wij in contact gekomen met Dr. Hade Vuyk, een zeer gerenommeerd en gerespecteerd plastisch chirurg. Inmiddels hebben we uitgebreid kennisgemaakt en is er een klik. Graag bieden wij ook u de gelegenheid om met hem kennis te maken maar lees eerst een kleine introductie hieronder.

Dr. Hade de Vuyk is in 1981 Cum Laude afgestudeerd aan de universiteit van Leiden en heeft daarna een zeer respectabele CV opgebouwd.
Hij is degene die in Nederland waarschijnlijk het hoogste aantal klinische studies heeft gedaan om zijn eigen werk, technieken en resultaten te evalueren in alle aspecten van gezichts- en reconstructieve chirurgie. Dit heeft, samen met zijn technische expertise de lof van nationale en internationale collega’s uit verschillende specialiteiten gebracht. Hij wordt gewaardeerd door zijn patiënten om zijn inlevingsvermogen, zijn aandacht voor de patiënt en het vertalen ervan naar oplossingen. Om zijn woorden te gebruiken: “Facial Plastic Surgery is een kunst, maar ook wetenschap”.

Waarom Dr Vuyk overwegen als uw Plastisch Aangezicht Chirurg? Er zijn een aantal dingen die u dan wel moet weten. Dr Vuyk heeft in Nederland 125 klinische studies gedaan om zijn eigen medisch esthetische technieken en resultaten continue te evalueren. Met deze studies en zijn technische expertise heeft hij vele loftuitingen van nationale en internationale collega’s uit verschillende specialiteiten verkregen. ( zie www.drvuyk.nl ). Hij wordt gewaardeerd door zijn patiënten voor zijn vermogen om aandachtig en met empathie te luisteren naar het probleem en de chirurgische mogelijkheden en onmogelijkheden uit te leggen. Dertig jaar ervaring de heeft hem een ​​chirurgisch bekwaamheid gegeven die gericht is op werken binnen de grenzen van veiligheid en het behouden van een natuurlijke uitstraling. Op de website www.drvuyk.nl vindt u meer informatie over aangezichtschirurgie. Tevens vindt u hier de verhalen van patiënten en collega’s. Alle patiënten op de site hebben toestemming gegeven voor het gebruik van foto’s. Alsmede de lijst van zijn ruim 125 medische publicaties. Zijn Europese medische technisch boek:” Facial Plastic and Reconstructive Surgery” gepubliceerd in 2006, bestreek alle aspecten van de Esthetische en Reconstructieve Aangezicht Chirurgie.

In november 2016 is aan hem de Erepenning door de Nederlandse Specialisten Vereniging voor Keel, Neus, Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd, Hals gebied vanwege zijn Persoonlijke Inzet, Onderwijs en Hoge Kwaliteit betreffende Plastische en Reconstructieve Aangezicht Chirurgie. Dr Vuyk is momenteel voorzitter van het Gilde van Esthetische Medisch Specialisten in Nederland. Al met al, vertrouw je gezicht aan een specialist die zijn hele werkende leven alleen Aangezichtschirurgie doet. Mocht u na het lezen van deze informatie contact willen opnemen met Dr. Vuyk, meld u dan dat u via Beauty Inn komt.