Mineral make-up…meet the next ‘fresher than ever ’generation!

beMineral® – 100% minerale make-up lijn

Greet Hoedeman, eigenaar van Beauty Injection en pionier op heFoundation 9491-schoont gebied van het succesvol positioneren van minerale make-up producten, introduceerde 1 september 2012 tijdens ‘De dag van de Minerale Make up’ haar merk beMineral®:  de eerste 100% minerale make-up lijn.

De lat bij het ontwikkelen van de collectie van beMineral® lag hoog. Deze nieuwe lijn met minerale make-up moest qua kwaliteit immers minstens gelijkwaardig zijn aan hetgeen Beauty Injection reeds voert en gevoerd heeft, maar liever nog overtroffen worden. Het resultaat is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn, zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid.

De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten te weten:
– Mica
– IJzeroxide
– Titaniumdioxide

Deze ingrediënten komen in de natuur voor en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels ene proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor een lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt.

Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor beMineral® make-up niet alleen zeer prettig voelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik. Met slechts een kleine hoeveelheid make-up bereikt u een groots resultaat. beMineral® is de overtreffende trap van schoonheid en nu binnen ieders handbereik. beMineral® mag sinds januari 2013 officieel het Nederlandse keurmerk proefdiervrij dragen en doet dat met trots.

Het beMineral® assortiment omvat inmiddels een breed scala aan zuiver minerale producten, waaronder foundations, concealers, highlighters, eyeliners, oogschaduws in de meest schitterende kleuren in glanzende en matte uitvoering, lipglosses en lipstick pencils, mascara en blushers. Stuk voor stuk schitterende, intense kleuren met oneindig veel combinatie mogelijkheden voor uw eigen unieke look: beYourself, beMineral®!

Kijk op www.bemineral.nl voor meer informatie.


Get a fresh start with…freshMinerals!4E4A1204

Het toonaangevende minerale make-upmerk freshMinerals wordt wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog.

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren.  De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF®80 (= Environmentel Protection Factor) en blijven 24 uur puntgaaf zitten. De freshMinerals Foundations beschermen de huid  tevens tegen UV-straling met een SPF 20-25 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide) en bevatten hoogwaardige antioxidant vitamines (A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen. Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes, geeft de producten een internationale allure die volledig past bij de superieure kwaliteit van het merk!

De producten van freshMinerals zijn in álle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up:

  • freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten zoals o.a. silica voor een zijdezacht huidgevoel en een soepele wijze van aanbrengen. Deze ingrediënten zijn een upgrading van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en gaan daarmee een stap verder in de tijd!
  • freshMinerals bevat hoogwaardige antioxidanten en is daardoor make-up met anti-aging eigenschappen!
  • freshMinerals heeft een EPF®80 (= Environmental Protection Factor), waardoor de producten de op één na hoogste bescherming bieden tegen milieuvervuiling en andere vrije radicalen!
  • De SPF 20-25 in de Foundations van FreshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken!
  • freshMinerals is waterproof!
  • freshMinerals heeft een veel uitgebreider assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations!
  • freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten!
  • freshMinerals heeft een elegant, zeer eigentijds en chique design et gebruiksvriendelijke verpakkingen!

Minerale make-up, hoe werkt dat ook alweer?

Een minerale foundation lijkt op een poeder, maar deze krijgt een crèmige textuur, wanneer je de mineralen in ronddraaiende bewegingen met een poederkwast op je huid aanbrengt. Door deze ronddraaiende bewegingen (het “buffen”) worden de mineralen als het ware “geplet” en alleen op die manier zorgen deze voor een mooie en egale dekking.

Kijk voor meer informatie over producten op www.fresh-minerals.nl