Minerale make-up

Mineral make-up…meet the next ‘fresher than ever ’generation!

Get a fresh start with…freshMinerals!

We kunnen er niet meer omheen: Nederland is qua make-up massaal aan het mineraal! Het aanbod aan minerale make-upmerken wordt dan ook steeds groter, maar er is erg veel en vooral opvallend kwaliteitsverschil! Beauty Inn is voortdurend op zoek naar merken met alleen de allerbeste kwaliteit en de meest hoogwaardige formuleringen. Het topmerk minerale make-up freshMinerals is dé nieuwe generatie minerale make-up, die andere minerale make-upmerken in alle opzichten overtreft qua samenstellingen, gebruiksgemak, assortiment, resultaten én design!Het toonaangevende minerale make-upmerk freshMinerals wordt wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog.

Dé nieuwe generatie minerale make-up

fresh1.jpgDe minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren.  De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF®80 (= Environmentel Protection Factor) en blijven 24 uur puntgaaf zitten. De freshMinerals Foundations beschermen de huid  tevens tegen UV-straling met een SPF 20-25 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide) en bevatten hoogwaardige antioxidant vitamines (A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen. Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes, geeft de producten een internationale allure die volledig past bij de superieure kwaliteit van het merk!

De producten van freshMinerals zijn in álle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up:

  • freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten zoals o.a. silica voor een zijdezacht huidgevoel en een soepele wijze van aanbrengen. Deze ingrediënten zijn een upgrading van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en gaan daarmee een stap verder in de tijd!
  • freshMinerals bevat hoogwaardige antioxidanten en is daardoor make-up met anti-aging eigenschappen!
  • freshMinerals heeft een EPF®80 (= Environmental Protection Factor), waardoor de producten de op één na hoogste bescherming bieden tegen milieuvervuiling en andere vrije radicalen!
  • De SPF 20-25 in de Foundations van FreshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken!
  • freshMinerals is waterproof!
  • freshMinerals heeft een veel uitgebreider assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations!
  • freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten!
  • freshMinerals heeft een elegant, zeer eigentijds en chique design et gebruiksvriendelijke verpakkingen!

Minerale make-up, hoe werkt dat ook alweer?

Een minerale foundation lijkt op een poeder, maar deze krijgt een crèmige textuur, wanneer je de mineralen in ronddraaiende bewegingen met een poederkwast op je huid aanbrengt. Door deze ronddraaiende bewegingen (het “buffen”) worden de mineralen als het ware “geplet” en alleen op die manier zorgen deze voor een mooie en egale dekking. De Starter Kit van freshMinerals is dé ideale en zeer complete starterskit, voor een ieder die wegwijs wil worden in de wondere wereld van minerale make-up!

Crush – Tap – Polish

fresh howto.jpg

 

Get started, get fresh!

De freshMinerals Starter Kit bevat alles om een puntgave en ‘fresher than ever’- minerale make-up te realiseren, die tot nu toe alleen maar voor celebrities was weggelegd! De complete en aantrekkelijke kit bevat twee tinten freshMinerals® Loose Powder Foundation met een SPF 20 om je te verzekeren van de perfecte match en een goede bescherming tegen UV- straling. Vaak heb je namelijk binnen je gezicht kleurverschillen en is het soms nodig om twee verschillende tinten foundation te gebruiken, al naar gelang de locaties op je gezicht. De freshMinerals Loose Powder Foundations zien eruit als een poeder, maar deze krijgen een rijke en crèmige textuur, wanneer de hoogwaardige mineralen op je huid worden ‘gebuft’ met behulp van de speciale, bijgeleverde freshMinerals Face Brush. Je huid voelt hierna onmiddellijk zijdezacht aan en krijgt meteen een frisse, natuurlijke glans met een subliem gave finish. Deze 100% pure minerale foundationpoeders zijn verkrijgbaar in een breed palet van 10 verschillende tinten, variërend van de meest bleke huid tot aan speciale freshMinerals Loose Powder Foundations voor de meer getinte huidtypes.

Touch & Try

Al onze make-up producten staan voor u klaar om uit te proberen. Er is een ruimte ingericht speciaal voor u om rustig aan alles te snuffelen. Uiteraard staat ons deskundig personeel ook hier graag voor u klaar om een handje te helpen. Op deze manier voorkomt u een miskoop.

Kijk voor meer informatie over producten op www.fresh-minerals.nl